• Ελληνικά
  • English (UK)

Κ.Ε.Α. / Α.Μ.Ε.Α.

Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης
Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες

Στρατηγού Σίμωνος Θεολόγου 11, Χαϊδάρι - Κάτω Αφαία, Τ.Κ. 12462


+30 210 2848733

Κοιν.Σ.Επ.

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. (Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση) που θα δημιουργήσει το Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α., λόγω του σκοπού που θα εξυπηρετεί, ανήκει στη κατηγορία των ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ. Αποσκοπεί στη διαδικασία παραγωγής και συσκευασίας προϊόντων και την διάθεση τους στην ελεύθερη αγορά καθώς και την  παροχή υπηρεσιών κοινωνικού χαρακτήρα σε ΑΜΕΑ και άτομα με χρόνιες παθήσεις, στο χώρο της ελαφράς νοητικής υστέρησης.


Βασική δραστηριότητα της εταιρίας θα είναι η παροχή υπηρεσιών συσκευασίας επιλεγμένων, αγροτικών προϊόντων (παραγωγής μας) με έμφαση, κυρίως στην αρχή της λειτουργίας της, σε αποξηραμένα βότανα και φαρμακευτικά φυτά. Η εταιρία θα δέχεται παραγγελίες από διάφορους φορείς (συνεταιρισμούς , εμπόρους, κέντρα αποκατάστασης κτλ.) και όχι σε πελάτες μαζικής παραγωγής. Θα παραδίδει σ’ αυτούς συσκευασμένα τα προϊόντα, σε απλές μορφές συσκευασίας, σε μορφή δώρων και ακόμη και με μικρές χειρόγραφες καλλιτεχνικές παρεμβάσεις ανάλογα με την επιθυμία φορέων – πελατών, μην έχοντας ως γνώμονα το κέρδος μόνο, αλλά και την κοινωνική ευαισθησία.  Κάτι που άλλωστε γίνεται (διάθεση προϊόντων σε πωλητές) με τις καλλιτεχνικές κατασκευές, τα ημερολόγια, τις κάρτες που παράγονται και συσκευάζονται στα εργαστήρια του κέντρου.


Το Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α. έχει πάντοτε σαν ανώτερο στόχο, σύμφωνα με το καταστατικό του, να βοηθάει τους εκπαιδευόμενους του στο να εξελιχθούν και κυρίως ενταχθούν επαγγελματικά στην κοινωνία.

ΚΕΑ / ΑΜΕΑ

Στρατηγού Σίμωνος Θεολόγου 11,

Χαϊδάρι - Κάτω Αφαία, T.K. 12462

Τηλέφωνο: +30 210 2848733 / +30 210 5576620

Fax: +30 210 2832550

e-mail:kea-amea@cosmotemail.gr

Φωτογραφίες

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε τώρα στην λίστα mail μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα και τις ανακοινώσεις μας!
WCAG 2.0 (Level AA)