Skip to main content

Δελτίο Τύπου

12 Νοέ 2019

Ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κύριος Γεώργιος Σταμάτης επισκέφθηκε το Κέντρο μας την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019.

Κατά την επίσκεψή του ο κύριος Σταμάτης ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης του Κέντρου μας. Συνομίλησε με τους καταρτιζόμενους σε κάθε εργαστήριο και έζησε από κοντά τις καθημερινές δραστηριότητές τους.

Παρακολούθησε δε – λόγω της χρονικής συγκυρίας – την τελική πρόβα των καταρτιζομένων μας για τη συμμετοχή τους στις παρελάσεις της εθνικής επετείου στο Σύνταγμα και το Χαϊδάρι.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης συζήτησε με το στελεχιακό δυναμικό του Κέντρου μας και για τις προσπάθειες που καταβάλλονται προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των ατόμων με νοητική αναπηρία.

Ξεναγήθηκε επίσης στις υπό ανάπτυξη «Δομές» – Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης που δημιουργεί ο Φορέας μας.

Τέλος ο κύριος Γενικός με σαφήνεια, κοινωνική ευαισθησία αλλά και αποφασιστικότητα αντιμετώπισε τα θέματα που ετέθησαν από τη Διοίκηση του ΚΕΑ/ΑΜΕΑ και αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του και στις αναπτυξιακές του προοπτικές.