Skip to main content

Μια διαφορετική Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

20 Δεκ 2019

Εντυπωσιακός  Χορός, πολύ Μουσική ,  εξαιρετική Θεατρική Παράσταση …

Οι Καταρτιζόμενοι του Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α. στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή τους, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έστειλαν το δικό τους μήνυμα χαράς και ελπίδας.

Υψηλοί προσκεκλημένοι συμμετείχαν σ’ αυτό το ιδιαίτερο κλίμα με τα δικά τους μηνύματα.

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κα Δόμνα Μιχαηλίδου εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό της Χώρας μαζί με τις δικές της ευχές, μετέφερε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Κυρίου Πρωθυπουργού και την ευαισθησία του για τα θέματα των ατόμων με αναπηρία.

Ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του αντίστοιχου Υπουργείου Κος Γιώργος Σταμάτης, δίνοντας βήμα και στα παρευρισκόμενα στελέχη της αρμόδιας Διεύθυνσης του Υπουργείου, διαβεβαίωσε για την υποστήριξη της Πολιτείας στα θέματα των Ατόμων με Αναπηρία παρουσιάζοντας συγκεκριμένα μέτρα και πρωτοβουλίες. Έμφαση δόθηκε στο ρόλο της Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για τα Άτομα με Αναπηρία.

Ο Δήμαρχος της πόλης του Χαϊδαρίου Κος Βαγγέλης Ντηνιακός μαζί με τις Χριστουγεννιάτικες Ευχές, διαβεβαίωσε ότι στο Αναπτυξιακό του Πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται η διαρκής υποστήριξη και συνεργασία με το Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας Κος Θανάσης Βαθιώτης αναφέρθηκε στο ρόλο αλλά και στο ενδιαφέρον της Περιφέρειας Αττικής για τα θέματα των Ατόμων με Νοητική Αναπηρία.

Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή συνέπιπτε χρονικά με την έναρξη μιας νέας αναπτυξιακής δράσης του Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α.  με την υποστήριξη της εταιρείας KORRES –ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Α.Ε.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Κος Γιώργος Σταυρόπουλος περιέγραψε το πλάνο συνεργασίας στον τομέα της βιολογικής καλλιέργειας φαρμακευτικών φυτών. Έτσι η Κατάρτιση Ατόμων με Αναπηρία στο αντίστοιχο εργαστήριο μετατρέπεται σε μικρή παραγωγική μονάδα πρώτης ύλης, για της ανάγκες της εταιρείας.

Όλα αυτά ξεπέρασαν τη χαρά μιας Χριστουγεννιάτικης Γιορτής, έδωσαν σε όλους μας νέα ελπίδα και προσδοκία για την επίτευξη των στόχων μας, δηλαδή της ένταξης χωρίς εμπόδια των παιδιών μας, Ατόμων με Νοητική Αναπηρία.