Skip to main content

Aκόμα μια εκπαιδευτική χρονιά ολοκληρώνεται…

8 Ιούλ 2020

Μια χρονιά γεμάτη από χαρές, δημιουργία, δράσεις αλλά και απρόσμενες δυσκολίες και αλλαγές.
Το ανθρώπινο δυναμικό του Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α. στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και επιτέλεσε το καθήκον απέναντι στους/στις εκπαιδευόμενους/ες  και  στις οικογένειες τους, σχεδιάζοντας  και υλοποιώντας, εκτός από τα προβλεπόμενα, καινοτόμες εκπαιδευτικές πρακτικές και πρωτοποριακές δράσεις για την επαγγελματική αποκατάσταση των καταρτιζομένων μας και την προώθηση της αυτόνομης διαβίωσης.

Φέτος, η πανδημία του COVID-19,η ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας αλλά και τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουμε ως υπεύθυνοι πολίτες διαμόρφωσαν μια διαφορετική  εκδήλωση για την λήξη της εκπαιδευτικής χρονιάς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 και ώρα 20.00 μμ , με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στις «Αλησμόνητες Πατρίδες».

Το αφιέρωμα θα ξεκινήσει με την προβολή ταινίας μικρού μήκους με τίτλο «Αλάγια, Αη-Γιώργης, Δοξαστικά έθιμα», παραγωγής του Μικρασιατικού Συνδέσμου Αλαγιωτών Ν.Ιωνίας Αττικής και θα ακολουθήσει μουσικό σχήμα παραδοσιακών οργάνων με ερμηνεύτρια την Νάντια Καραγιάννη και το χορευτικό συγκρότημα «Ελληνικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών -ΗΓΕΧΟΡΟΣ».

Παράλληλα θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τις αγορές μας από το bazaar του Κέντρου  με τα δημιουργήματα των καταρτιζομένων από τα εργαστήρια.

Θα είναι τιμή και χαρά για εμάς η παρουσία σας.