Skip to main content

Καλοκαιρινή Γιορτή 2020

22 Ιούλ 2020

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 πραγματοποιήθηκε καλοκαιρινή εκδήλωση για τους εκπαιδευόμενους του Κέντρου στους χώρους του Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α.

Η φετινή εκδήλωση είχε τίτλο : «Αλησμόνητες Πατρίδες»

και κατά τη διάρκεια της προβλήθηκαν βίντεο για την ιστορία και τον πολιτισμό της Μ.Ασίας.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από το μουσικό σχήμα παραδοσιακών οργάνων της Νάντιας και του Νίκου Καραγιάννη τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή τους.

Οι εκπαιδευόμενοι αποχαιρέτησαν διαφορετικά την εκπαιδευτική χρονιά, οι στιγμές της οποίας θα παραμείνουν πάντα χαραγμένες στο μυαλό και στην καρδιά τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Γονείς και Κηδεμόνες, Γονείς των ανηλίκων προηγούμενων Προγραμμάτων, προσωπικό, καθώς και φίλοι του Κέντρου.

Ήταν μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή μας που παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, κος Σταμάτης Γεώργιος ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Πολιτικών ΑΜΕΑ του Υπουργείου Εργασίας, κος Σιούτης και ο Προϊστάμενος Πολιτικών Ενίσχυσης παιδιών με αναπηρία του Υπουργείου Εργασίας, κος Νικόλσκυ. Ιδιαίτερη τιμή υπήρξε για εμάς η παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών κου Λεωτσάκου Ανδρέα, η παρουσία του Δημάρχου Χαϊδαρίου, κου Ντηνιακού Ευάγγελου και του Αντιδήμαρχου Πολιτισμού κου Πετούση Μάνου, η παρουσία του κου Καπράλου ως εκπρόσωπου του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης καθώς και η παρουσία της κας Φαγογένη, συντονίστρια και εκπρόσωπο της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελλήνων Εφοπλιστών ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ.