Skip to main content

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2022

21 Δεκ 2022

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας παρουσία γονέων-κηδεμόνων, συγγενών και φίλων των ωφελουμένων μας.

Παρευρέθηκαν και  μας τίμησαν με την παρουσία τους: ο κος Ανδρέας Λεωτσάκος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών, εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αττικής κου Γιώργου Πατούλη, ο κος Ευάγγελος Ντηνιακός Δήμαρχος Χαϊδαρίου, ο κος Γιώργος Μπουφέας Διευθυντής Οικονομικού του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ), του Δήμου Αθηναίων, ο κος Κωνσταντίνος Χόρτης  Μέλος του  Δ.Σ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής και εκπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) και ο κος Κατριβάνος Γιώργος Περιφερειακός Σύμβουλος.

Στη φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή οι παραδοσιακοί χοροί μας είχαν προέλευση από τη Μικρά Ασία, λόγω των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική καταστροφή. Ακολούθησαν απαγγελίες των χριστουγεννιάτικων εθίμων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Εν συνεχεία η χορωδία μας τραγούδησε χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια και τέλος παρακολουθήσαμε τη θεατρική παράσταση ‘‘Μια δική μας Χριστουγεννιάτικη ιστορία’’(διασκευή της Χριστουγεννιάτικης ιστορίας του Καρόλου Ντίκενς).

Οι επισκέπτες πραγματοποίησαν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους από το Bazaar χειροποίητων κατασκευών των εργαστηρίων μας και ανταλλάξαμε ευχές για ‘‘Καλά Χριστούγεννα με υγεία κι ευτυχία’’!!