Skip to main content

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

10 Φεβ 2023

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) και των τεσσάρων Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.) «Αμάλθεια» I, II, III και IV, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στους χώρους του Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α. παρουσία γονέων-κηδεμόνων, συγγενών και φίλων των ωφελουμένων μας.

Παρευρέθηκαν και  μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κος Γιώργος Σταμάτης Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων: εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού , ο κος Ανδρέας Λεωτσάκος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών: εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αττικής κου Γιώργου Πατούλη, ο κος  Δημήτριος Βίτσας  Δ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο κος Ευάγγελος Ντηνιακός Δήμαρχος Χαϊδαρίου, η κα Χαρά Καφαντάρη Βουλευτής στη Β’ Περιφέρεια Αθηνών με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., η κα Δούρου Ρένα πρώην περιφερειάρχης Αττικής και υποψήφια βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. , ο κος Κατριβάνος Γιώργος Περιφερειακός Σύμβουλος, ο κος Αποστόλης Θεοφίλης, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής δημοτικής παράταξης “Το Χαΐδάρι Ψηλά!” και ο κος Γιάννης Αλεξόπουλος  γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου  και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Το Χαΐδάρι Ψηλά!”.

Στη φετινή εκδήλωση, οι εκπαιδευόμενοι του κέντρου μας, καθώς και οι φιλοξενούμενοι των τεσσάρων Σ.Υ.Δ. «Αμάλθεια» I, II, III και IV, συμμετείχαν με τις ομάδες παραδοσιακών χορών και χορωδίας. Χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και τραγούδησαν παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια.
Καλή χρονιά με υγεία!